Arbetet påverkar dig mer än du tror del 2 av 2. Dit liv, början på ett lyckligare liv.

Dit liv. Vägen till lycka.

 

Har du söndags ångest som många andra ? Då är det ca 52 dagar av dit år som går till söndags ångest bara för att du inte trivs på dit arbete, sen arbetar man ca 225 dagar av ett år på ett arbete man inte trivs med. Det ger dig ca 277 dagar om året som du inte är helt nöjd med livet , istället för att vara lycklig all den tiden. Tanke ställare. Vi är mer av vår tid på jobbet än vad vi är med våra nära å kära. varför slösa all tid på att vara misdnöjd ?

Dit arbete påverkar dit privatliv mer än du erkänner för dig själv

Alla har vi en dålig dag på jobbet då och då. Vi går hem med lite dåligt humör och dagen efter blir bättre igen. 

Men trivs du inte alls på dit arbete så kommer det påverka dit privatliv på så pass negativt sätt att du aldrig kommer känna riktig lycka i livet , det påverkar hela din familj.Din relation till din partner förändras tack vare dit arbete,du kanske inte alls är lika kärleks full och glad, din energi att hitta på roliga saker du gillade att göra har försvunnit,vad hände med dem mysiga promenaderna , restaurang besöken eller bara så simpelt som att hyra en bra film och njuta av stunden, din sexuella lust är nere i botten . Allt kan förändras just tack vare dit arbete .

Din skyldighet mot dig själv

Det är din skyldighet mot dig själv är att arbeta med något som gör dig lycklig eller som du i alla fall trivs med. Det kan bara göra dit liv bättre och påverka din familje relation positivt. I vissa fall kanske till och med rädda din relation med din parter . Allt bara för att du investerar lite tid och energi på att förändra din arbets situation.

Var ärlig trivs du med dit jobb ?

Om du inte trivs på jobbet, gör allt du måste för att hitta nytt jobb, plugga på sidan av dit nuvarande jobb om det behövs. Fundera lite på vad du skulle vilja göra om dagarna.

Just nu tänker du nog med stor sannolikhet

Hur ska jag hitta tiden och energin tänker du? när jag kommer hem från jobbet måste jag se till barnen och efter är jag helt slut. 

Jag kan säga så här, hinner jag så hinner du.Jag har ett heltids jobb på samma vis som du, jag har mycket kvalitetstid tid med min fru och min son. Men en då har jag tid att utvecklas med nya lärdomar . 

Några råd

Jag ska ge dig några råd på hur du hittar tiden att studera eller leta nytt jobb. 

I snitt ser vi på sociala medier över 5 timmar om dagen. Även om du bara ser 1 timme om dagen på sociala medier (jag är säker på att det är mer)så kan du avvara 15 minuter av dem om dagen för att förbättra din livs kvalitet med 277 dagar om året.  

Hur lång tid tar det för dig att ta dig till jobbet ? är du en av dem lyckliga som har ett avstånd på 15 minuter till jobbet och 15 minuter tillbaka ? Bara här har vi 2 timmar och 30 minuter i veckan som du kan använda. 

Idag finns det mesta böckerna i ljudboks format. Du kan se på arbets förmedlingarna via din telefon , skriva dit nya cv tack vare alla bra appar som finns, söka nya kunskaper inom dit yrke. Vad du än bestämmer dig för att göra, studera , leta jobb eller lära dig nya kunskaper inom yrket du har, så se till att det påverkar just dem 277 dagarna om året till det bättre . Det kommer ta lite dit, men är det inte värt att spendera lite tid på nya kunskaper inom dit yrke eller söka nytt jobb för att få 277 fler dagar fyllda av glädje och lycka ? 

Börja nu direkt

Ta fram programmet i din telefon nu, skriv ner dina tankar. Vill jag byta jobb helt eller utvecklas inom mitt nuvarande yrke för att kunna byta arbetsplats ? Vad du än bestämmer dig för att göra. Börja redan nu. Det räcker med att du skriver två rader. Bara du börjar. 

Föresten, du har redan läst hela det här inlägget, Det betyder att du känner att en förändring inom dit arbete behövs. Se nu till att följa mina råd. Du kommer få fler längre fram på hur du kan göra för att få ett lyckligare liv. 

/ Din vän 

P.S 

Glädje Livet Lycka arbete kärkek personlig utveckling själv förtroende
0 kommentarer